top of page

De prachtige Milou & Wilco met een unieke, geheel eigen dans

Openingsdans

Willen jullie een mooie, originele, grappige, unieke, aparte, humoristische, stijlvolle openingsdans op de meest bijzondere dag van je leven? Dat kan!

Afgelopen jaren heb ik heel wat openingsdansen mogen maken, wat een cadeautje is dat! Ik werk met heel veel plezier met de koppels, die altijd in geheel eigen stijl uiteindelijk de dansvloer betreden.

In de openingsdansen die ik maak vind ik het belangrijk dat elke stel een unieke dans heeft, die precies bij hen past. We maken de dans dan ook als het ware 'samen' vanuit jullie eigen verhaal en wensen. Een vleugje stijldansen, een vleugje moderne dans, een swingende jazzdans, mooie choreografische beelden, alles is mogelijk! Ik maak zelf muziekmixen vanuit jullie persoonlijke muziekkeuze.

Mannen hebben veelal minder danservaring dan vrouwen, steevast hoor ik na de 1e repetitie (soms al na 10 minuten) de vrouw tegen haar man zeggen "je vindt het leuk he!?!" ;-). Veel of weinig danservaring, wel of geen ritmegevoel, het komt altijd dik in orde met een prachtige dans om het publiek te raken, beroeren en imponeren, maar vooral: om samen in de dans te genieten van elkaar, in een dans die echt 'eigen' voelt!

Praktisch

De openingsdans maken bestaat uit 2 tot 3 repetities van 1,5 uur. De kosten daarvoor zijn 250 euro, exclusief reiskosten. Meestal zijn 2 repetities voldoende, met als reserve een 3e repetitie.

De locatie waar we werken kan in Zeist bij (www.edcdans.nl) maar ook bij jou in de woonkamer! Even de kleden oprollen, bank aan de kant en dansen maar.

We nemen na elke repetitie het resultaat op zodat jullie thuis kunnen oefenen. 

Neem contact op voor een telefonische intake of voor meer informatie!

info@esthernederpelt.nl | 06 - 48 25 9392

Marloes & Joost

Janneke & Swen

Milou & Wilco

bottom of page