top of page

Avontuur

"Als dansdocent ervaar ik telkens weer de uitdaging, het avontuur en de ontwikkeling die er altijd gaande is als een groot geschenk, zowel in mijzelf als docent als in de dansers in de les.

Het fysieke spel om het lichaam steeds genuanceerder, groter, rijker en efficiënter te laten bewegen vind ik minstens zo interessant als de innerlijke staat van elk individu, welke het lichaam tot een specifieke manier van bewegen aanzet.

Elk individu is zo uniek, elke groep is zo uniek in zijn dynamiek... elk moment is zo nieuw... Ik vind het ware docentschap in creatief omgaan met het moment, met alles wat zich aandient in het nu."

Innerlijke drijfveer

In de dansles worden de dansers geïnspireerd door hun innerlijke drijfveer om dans tot leven te laten komen, kleur te geven aan elke beweging en persoonlijke bewegingskwaliteit wakker te maken, waarin techniek en dansbeleving als eenheid benaderd wordt.

Esther gaat in haar les aan de slag met dynamiek, technische verdieping, ruimtelijke verplaatsingen en danscombinaties waarbij de dansers met name op zoek gaan naar hoe je technische bewustzijn in connectie met je innerlijke drijfveer kan voeden, waardoor je danshart boeit, groeit en inspireert!

bottom of page