Esther Nederpelt Lazarom

 d a n s e n d   d o o r   h e t   l e v e n 

Auditietraining Academie voor Danseducatie 

@ Fontys Hogeschool voor de Kunsten


Wil jij jezelf goed voorbereiden voor de auditie van de opleiding Docent Dans (Academie voor Danseducatie)? Dan is dit je kans. In deze auditietraining krijg je inzicht in de inhoud van de auditiedag. Je kunt zowel mentaal als fysiek aftasten en ervaren hoe je jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten en laten zien. 

De onderwerpen van deze auditietraining gaan specifiek over de dag die je te wachten staat bij Fontys Academie voor Danseducatie, maar ook over algemene vaardigheden die je bij elke dansauditie nodig hebt waaronder danstechniek, dansbeleving, uitstraling en persoonlijke presentatie. Ook zullen we aandacht geven aan hoe jij jezelf kunt laten zien in andere presentatievormen als dans alleen, wat ook op de auditiedag van je wordt gevraagd. 


De auditie en de auditietraining is alleen toegankelijk voor geïnteresseerden in de opleiding Docent Dans aan de Academie voor Danseducatie die het laatste jaar (examenjaar) van de middelbare school volgen. 

De auditietraining wordt gegeven door dansdocente Esther Nederpelt (www.esthernederpelt.nl). Zij is al een aantal jaren verbonden met Fontys Academie voor Danseducatie en zet zich graag in voor het bevorderen van de kwaliteit binnen de auditieperiode.

Wil jij jouw talent maximaal benutten en deze kans aangrijpen om goed voorbereid de auditiedag in kunt gaan? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar: [email protected] o.v.v. "Auditietraining Fontys Academie voor Danseducatie" inclusief je contactgegevens (Naam, adres, telefoon en emailadres).


Kosten: €35,- incl. btw

Data auditietraining (beide dagen dezelfde inhoud):
zaterdag 25 november 2017 ~ 11.00-13.30u & zaterdag 27 januari 2018 ~ 11.00-13.30u

Minimaal aantal deelnemers: 3
Maximaal aantal deelnemers: 12
De betaling dient van tevoren te worden voldaan. Na aanmelding per email ontvang je hierover de details.

Kun je niet op bovenstaande data maar wil je wel een auditietraining ondergaan? Dan kun je ook een persoonlijke afspraak maken via hetzelfde emailadres. De kosten hiervoor zijn €50,- per uur en de duur is gemiddeld 1,5 uur.


Na afwijzing bij auditie

Ben jij net niet aangenomen bij de opleiding Docent Dans (Academie voor Danseducatie)? Dan begrijpen wij je teleurstelling, vooral als jij je toekomst als dansdocent al voor je ziet.

Door de veelal grote hoeveelheid auditanten die zich voor onze auditiedag aanmelden lukt het de auditiecomissie niet om na de auditie bij iedereen die afgewezen is uitgebreide persoonlijke feedback te geven. Daarom willen wij jou, indien je net niet bent aangenomen n.a.v. de tweede auditieronde, graag de mogelijkheid geven voor een persoonlijke coaching, zodat je weet waaraan je gericht kunt gaan werken voor het geval je a) voor onze auditie terug willen komen het jaar erop of b) nog ergens anders auditie wilt gaan doen.
Na de auditie zullen wij jou over de mogelijkheden hierover informeren en kun je je aanmelden via het bovengenoemde emailadres. De kosten hiervoor zijn €50,- per uur en de duur is gemiddeld 1,5 uur.